Връчват почетния знак-значка "Посланик на библиотеките"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:10 / 20.12.2013
891
През месец май 2013 година по време на Националната библиотечна седмица, провела се под призива "Развити библиотеки за развито общество" библиотека "Иван Вазов" избра своите приятели, застъпници и посланици и днес в 11.00 часа директорът на Библиотеката - Димитър Минев, ще връчи почетния знак-значка "Посланик на библиотеките".

Всички заедно трябва да привлечем вниманието на властите и обществеността към библиотеките и техните възможности, да играят ключова роля в развитието на информационното общество.

Да създадем съвместно обществена подкрепа чрез местни структури и личности за ускорената модернизация на българските библиотеки. 

Нека обществото да заяви, че има потребност от развити и достъпни за всеки библиотеки. Нека всички наши съмишленици се превърнат в ефективни партньори на библиотеките и подкрепят каузата за модернизиране на библиотеките, призовават от Библиотеката!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"
Битката на Денис срещу коварното заболяване продължава, даряват о...
Пловдив се включва в "Общата молитва за мир"
Днес затварят за движение булевард в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).