Все още има единични свободни места по някои специалности в УХТ

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:40 / 25.07.2024
3412
Единични свободни места за бакалаври за академичната 2024/2025 г. обяви Университетът по хранителни технологии в Пловдив след трето класиране. Приемът е както за субсидирани от държавата места, така и за обучение срещу заплащане.

Кандидатите, които искат да се обучават по държавна поръчка редовно или задочно, имат възможност да се запишат в специалностите "Машинно инженерство“, "Електротехника, електроника и автоматика“, "Комуникационна и компютърна техника“, "Енергетика“, "Биотехнологии“, "Хранителни технологии“ и "Общо инженерство“.

Вакантни бройки освен по тези специалности в платената форма на обучение има още в "Икономика“ и "Туризъм“.

Документи за кандидатстване се приемат в стая 130, бл. 1. В УХТ от 8.30 до 16 часа /без събота и неделя/. Местата не са много и затова от Учебен отдел препоръчаха, кандидатите да се информират предварително на тел: 032/643-637 или на имейл: ksk_uft@uft-plovdiv.bg.

Подаването на документите - попълнено Заявление на кандидат-студента, диплома за завършено средно образование - оригинал и ксерокопие и удостоверение за завършен първи гимназиален етап – оригинал и ксерокопие и платена такса за кандидатстване – 60.00 лв. /в университета или по банков път/, става на място или на посочения имейл. Когато се кандидатства по електронната поща, желаещият да се обучава ще бъде потърсен от служител на УХТ за уточняване детайлите за записване.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това е подигравка!
Почерня от полиция, униформени не пускат хората до близкия магази...
Костадин Димитров и Георги Георгиев: Да бъдем близо до хората е и...
Меганаглец бе хванат в крачка в Пловдив, на ход е полицията
Кючука показа как се прави!
Ученици спретнаха голяма изненада за учителите си в пловдивско уч...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).