Второ наркодепо разбито в Столипиново. 62-годишна продавала хероин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:32 / 17.12.2004
504
Ново наркодепо бе разбито от полицията вчера в пловдивския кв.”Столипиново”. Общо 40 пакетчета с хероин са иззели служители на Шесто РПУ, съобщиха от РДВР.
Около 23 часа на ул.”Ландос” патрул на районното управление забелязал младеж, който, виждайки полицаите, побягнал. След кратко преследване 17-годишното момче било заловено на ул.”Джебел” . При извършения му обиск полицаите намерили и иззели 27 пакетчета с хероин. При изясняване на случая момчето обяснило, че е купило дрогата от квартира на ул.”Джебел” в Пловдив. При последвалата проверка на посочения адрес служителите на Шесто РПУ са намерили два неразфасовани плика с хероин, а при личен обиск на собственичката на жилището С.Р. (62 г.) са иззети още 13 пакетчета с хероин.
17-годишният младеж и С.Р. са задържани за 24 часа в управлението.
Припомняме, че при полицейска акция в сряда в къща на ул. "Прохлада" в същия квартал беше разкрито депо за разпространение и употреба на наркотици. Полицията иззе 75 пакетчета хероин и задържа двамата съпрузи, собственици на дома, както и двама наркомани. Същия ден 25-годишният пловдивчанин Д.Д. е бил задържан за 24 часа, след като в дома му на ул.”Асен Христофоров” служители от І РПУ са намерили цигарена кутия и найлонова торбичка с канабис.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пиле няма да може да прехвръкне, Пловдив почернява от полиция
Клиент: Пред мен мъж купи 5 порции по 8 лева! Не е редно!
Окончателно: Догодина ще затворят важно кръстовище в Пловдив
Пуснаха асансьорите на "Модър - Царевец"
В Пловдив посъветваха шофьорка да си изпие кафето, преди да се ка...
Луксозен "Мерцедес" се предлага срещу имот в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).