ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Второто издание на Есенния панаир събра бизнес дамите от съвременната предприемаческа среда
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:49 / 01.12.2023Коментари (0)1635
Бизнес лейди клуб Пловдив проведе второто издание на Есенния панаир, който събра вдъхновяващи бизнес дами, собственици на бизнес и предприемачи. Събитието се проведе в хотел Санкт Петербург, Пловдив на 28 ноември. Повече от 20 изложители в експо зоната дадоха възможност на гостите да се запознаят отблизо с бизнеса им. Участниците разказаха за историята на успеха си и представиха своите иновативни продукти и услуги.

Посетителите пък получиха полезна информация, създадоха нови бизнес контакти и намериха нови партньорства, а накрая имаха възможност и да се включат в томбола с награди. Целта на лейди организацията е да подпомогне и да насърчи дамската предприемаческа дейност като обедини енергията и визията на успешните лидери в бизнеса и им даде възможност да получат нови знания, нетуъркинг и мотивация.

След изложението се проведе и гала вечеря, по случай третия рожден ден на Бизнес лейди клуб Пловдив.

Създател на клуба в Пловдив е Васка Бакларова, която споделя, че основната мотивация за реализирането на Есенния панаир е обществото да чува за добрите примери и младежите да видят количеството труд, което стои зад успеха на компаниите. Според нея най-добрата реклама за даден бранд е историята, която стои зад него.

"Актуалната бизнес среда има огромна нужда от женското предприемачество. Дамите могат да се адаптират по-бързо към променящата се среда“, споделя още тя.

Васка Бакларова е сред най-успешните бизнес дами у нас. Като основен генератор на идеите и създател на компания започнала от нулата, в рамките на вече 9 години с нейния екип ръководи 4 производствени бази и 280 служители. През последните 4 години чрез Агенцията си за корпоративно развитие развива проекта "Подай ръка, създай работна сила“, с който цели да намали пробойните между фирмите на пазара на труда и завършващите студенти, като работи тясно в насока кариерна ориентация и развитие.

Проектът прераства в първата иновативна платформа ОМНИ Хюмън Девелопмънт, която с изкуствен интелект ще свързва студентите с подходящите за тях работодатели и работни позиции.

Тази година се отбелязват три години от създаването на Бизнес Лейди Клуб Пловдив. Към днешна дата в него членуват едни от най-успешните дами предприемачи в града, а активно участващите в събитията и каузите на организацията са повече от 30.

Мотото на клуба е, че в живота си дамите не е важно да бъдат просто богати, красиви, известни, високообразовани или перфектни, важното е да дават стойност на обществото и да оставят следа след себе си. Ако и вие споделяте същата визия, можете да се присъединените към Бизнес лейди клуб Пловдив и да дадете вашия принос за развитието на бизнес средата, като същевременно получите лична подкрепа и вдъхновение по време на ежемесечните срещи на дамите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Дублиращ отбор на ПФК Ботев
Концесия на стадион "Локомотив"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: