Второто издание на Есенния панаир събра бизнес дамите от съвременната предприемаческа среда

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:49 / 01.12.2023
1678
Бизнес лейди клуб Пловдив проведе второто издание на Есенния панаир, който събра вдъхновяващи бизнес дами, собственици на бизнес и предприемачи. Събитието се проведе в хотел Санкт Петербург, Пловдив на 28 ноември. Повече от 20 изложители в експо зоната дадоха възможност на гостите да се запознаят отблизо с бизнеса им. Участниците разказаха за историята на успеха си и представиха своите иновативни продукти и услуги.

Посетителите пък получиха полезна информация, създадоха нови бизнес контакти и намериха нови партньорства, а накрая имаха възможност и да се включат в томбола с награди. Целта на лейди организацията е да подпомогне и да насърчи дамската предприемаческа дейност като обедини енергията и визията на успешните лидери в бизнеса и им даде възможност да получат нови знания, нетуъркинг и мотивация.

След изложението се проведе и гала вечеря, по случай третия рожден ден на Бизнес лейди клуб Пловдив.

Създател на клуба в Пловдив е Васка Бакларова, която споделя, че основната мотивация за реализирането на Есенния панаир е обществото да чува за добрите примери и младежите да видят количеството труд, което стои зад успеха на компаниите. Според нея най-добрата реклама за даден бранд е историята, която стои зад него.

"Актуалната бизнес среда има огромна нужда от женското предприемачество. Дамите могат да се адаптират по-бързо към променящата се среда“, споделя още тя.

Васка Бакларова е сред най-успешните бизнес дами у нас. Като основен генератор на идеите и създател на компания започнала от нулата, в рамките на вече 9 години с нейния екип ръководи 4 производствени бази и 280 служители. През последните 4 години чрез Агенцията си за корпоративно развитие развива проекта "Подай ръка, създай работна сила“, с който цели да намали пробойните между фирмите на пазара на труда и завършващите студенти, като работи тясно в насока кариерна ориентация и развитие.

Проектът прераства в първата иновативна платформа ОМНИ Хюмън Девелопмънт, която с изкуствен интелект ще свързва студентите с подходящите за тях работодатели и работни позиции.

Тази година се отбелязват три години от създаването на Бизнес Лейди Клуб Пловдив. Към днешна дата в него членуват едни от най-успешните дами предприемачи в града, а активно участващите в събитията и каузите на организацията са повече от 30.

Мотото на клуба е, че в живота си дамите не е важно да бъдат просто богати, красиви, известни, високообразовани или перфектни, важното е да дават стойност на обществото и да оставят следа след себе си. Ако и вие споделяте същата визия, можете да се присъединените към Бизнес лейди клуб Пловдив и да дадете вашия принос за развитието на бизнес средата, като същевременно получите лична подкрепа и вдъхновение по време на ежемесечните срещи на дамите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Полиция и линейка на пловдивски булевард заради инцидент
Пловдивчанин откри в телефона на жена си чат с техен семеен прият...
Пловдивчанката, която искаше да кара с 240 в лява лента, с безумн...
Санират полусаниран блок в Пловдив за 1 милион лева
Много грозни сцени на кръстовище в Пловдив, извикаха полиция
Ефективна присъда за шофьора, блъснал фатално заместник-директорк...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).