ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ядосан пловдивчанин: Поздрави от Камбожда г-н Чемишев и г-н Димитров!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:44 / 17.08.2024Коментари (14)5891
Хиляди пловдивчани продължават да страдат от липсата на вода в района на "Тракия" и "Каменица" заради голя авария. Водоподаването трябваше да бъде възстановено късно снощи, но уви това не се е случило. Хората са ядосани, че са принудени в горещото време да стоят на сухо. Читател на Plovdiv24.bg  се свърза с редакцията ни, за да изкаже възмущението си от създалата се ситуация:

"Добро утро НЕуважаеми г-н Димитров и инж. Йордан Чемишев. Наспахте ли се добре? Изкъпахте ли се? Пихте ли вода? Надявам се да - ние не. Искам да попитам дали ще съберете смелост да кажете колко некадърни сте. Не е нормално в 21-ви век, във вторият по големина град, на 40 плюс градуса температура да оставите половината град без вода. Все пак не живеем в Камбоджа или може би вече да? И специално към вас НЕИнж. Йордан Чемишев, който твърдяхте, че ще  отстраните аварията до 22.30 часа и хората ви ще работят цяла нощ. Съвсем случайно минах покрай въпросното място към 01:00 часа и картинката беше апокалиптична- т работника си ровят в телефоните и двамата кротко си спят до тях. В момента, в който извадих телефон да ги снимам, бях нападната с псувни и обиди. 

Прекрасен пример, прекрасни хора и прекрасен кмет, но всичко това в кавички, разбира се.

По-рано днес репортер на медията ни разговаря с инж. Йордан Чемишев, който ни увери, че аварията е отстранена, но уви нещата не стоят така.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За какво са назначени там тези имженери и кметове!? Полицията да ги арестува всички и след като дойде водата да ги държат още 48 часа!!! Вода все още няма!!!
+1
 
 
Стига мрънкане!!!Който и да е кмет (или някаква друга длъжност да заема)все мрънкане.....АМИ ЗАЕМЕТЕ ТЕХНИТЕ МЕСТА!!!Да видим колко можете,колко сте способни!!!
0
 
 
Изчакайте още около година да почнат да се заселват всички комплекси от по 5000 апартамента, който любимият ви гербаджийски кмет позволи, а всички го хвалеха каква хубава градинка бил ремонтирал. Тогава ще си говорим пак. А между временно ходете на църква да палите свещичка да издържи канализацията, че ще трябва да вадите канута. Между другото виждам че булвеард Освобождение сте го обърнали паркинг вече и от страната на лалута, та това ще е вълнуващо като почне учебната година след месец. Ама го купувайте тоя бетон, да има за поколения напред
+1
 
 
Нали има стадиони бе, какво ревете? Нали това беше големият зор на тоя град. Да ходят по 2% от населението на града и да псуват и да чупят и да се чувстват велики за 2 часа.
+2
 
 
Един път няма да има ток - мрънкат. Друг път няма да има вода - мрънкат, бесни, поздрави от Камбоджа... Трети път няма да има интернет - спира им социалния живот, дишането и мисленето - пак мъркат, недоволстват, заплашват. Чакайте и тук да полетят бомби, заради ония 240 в Парламента. Как ще живеете тогава, не знам.
+2
 
 
Истината за безводието в нашия град е старата водопроводна мрежа. Не е виновен инж. Чемишев, че тръбите по които стават постоянни аварий са на възрастта на дядо му. Казвам го като пловдивчанка живееща на 8 ет., където да се изкъпеш е невъзможно и без авария, целогодишно и ежедневно нямахме налягане. В нашия случай с разбиране от инж. Чемишев бяхме свързани към хидрофорно съоръжение и факт е че вода има с голямо налягане, но вече трети месец са налице постоянни аварии, счукани тръби и наводнения в района където се повиши дебита. Сигурна съм, че и служителите, които междо другото работят на минимална заплата ще си свършат работата и вода ще имате, но и Вие трябва да проявите търпимост и разбиране, едва ли и на тях им е приятно за 900 лева на месец да са постоянно в калта. Тази седмица имаше поне 3 големи аварии, които бяха отстранени не от Вас или мен, а от точно тези служители, които сте снимали, защото други няма, няма и да има за тези заплати и при тези условия в дружеството на Вик.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бюджет 2025
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Пешеходният мост в Пловдив става общински
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: