За едно денонощие седем задържани за дрога в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:03 / 12.11.2004
735
При 24-часова полицейска акция, проведена в сряда на територията на Второ РПУ в Пловдив са заловени петима заподозрени в притежание на наркотични вещества. Служителите от районното управление и от група “Наркотици и криминален контингент” при РЗ ”Полиция” са заловили С.Д. (22 г.) с една цигара с марихуана с тегло 1 грам, П.Д. (18 г.) с пликче със 7 грама марихуана и две 15-годишни момчета - съответно с 2,01 грама и 1,93 грама марихуана. Същия ден в квартирата на М.А. (21 г.) на бул.”Цар Борис ІІІ Обединител” полицаите са открили и иззели около 50 грама марихуна и около 0,03 грама хероин. Младежът, известен като наркодилър, има условна присъда за грабеж, съобщават от пресцентъра на РДВР - Пловдив.
Други двама са задържани с дрога снощи около 19 ч. в "Столипиново". При проверка на автопатрул от Шесто РПУ на ул.”Дъбрава” са заловени Ю.Т. (29 г.) и Г.Г. (18 г.), които при задържането изхвърлили на земята три пакетчета с хероин.
Същата вечер около 23 часа служители на същото полицейско управление са намерили при проверка у 22-годишната М.В. три пакетчета с хероин.
Материалите по тези случаи ще бъдат докладвани на Окръжната прокуратура в Пловдив, съобщиха от РДВР.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Мария Лалева с нова книга, ще я представи и в Пловдив
Електромобил и "Ауди" в лек сблъсък на "Гладстон"
Арестуваха и директора на Смолянския театър, полицаи го разпитват...
Пиле няма да може да прехвръкне, Пловдив почернява от полиция
Клиент: Пред мен мъж купи 5 порции по 8 лева! Не е редно!
Окончателно: Догодина ще затворят важно кръстовище в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).