За отварянето на бул. "Свобода" настоява кметът на "Западен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:48 / 25.03.2009
3359
Наложително става отварянето на бул. "Свобода" след откриването на мол "Пловдив" според кмета на район "Западен" Здравко Димитров. Задръстванията са особено големи, самият той е станал свидетел как две линейки закъсали сред трафика.

"Трябва най-сетне да се разшири и "Пещерско шосе", за което съм представил проект. Задължително е и изграждането на нови паркинги. Подходящо място за това е отсечката между РИОКОЗ и хирургиите, за целта е нужно да се направи още едно платно на шосето. Така ще се осигури място за паркирането на поне 200 коли", съобщи Здравко Димитров пред репортер на Plovdiv24.bg.

Изграждането на голям паркинг на ул. "София" щяло да бъде предложено на предстоящата общинска сесия. Със заместник-кмета по реда и сигурността Руси Панчев търсят варианти и за изграждането на допълнителни паркоместа и около мола. Ако не се вземат бързи и адекватни мерки, според Димитров кварталът щял да бъде постоянно блокиран.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).