Задържаха двама мъже за кражби от изби в "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:26 / 18.10.2007
934
Полицаи от V РПУ са задържали вчера двама пловдивчани като заподозрени в извършването на три кражби и един опит за кражба в ЖР"Тракия" в Пловдив, съобщиха от полицията.

По първоначални данни чрез взломяване на вратата на междуетажно помещение на 11 етаж в жилищен блок в комплекса Я.К./22/ и А.П./26/ са откраднали газова бутилка, две алуминиеви тави и щуцер. От стаята между шести и седми етаж на същия вход двамата взели машина за рязане на фаянс и 10 м комбиниран кабел. Я.К. и А.П. влезли в съседния вход, взломили вратата на едно от избените помещения и откраднали два нагревателя за радиатори, горелка за газов котлон, два комплекта ключове и акумулатор.

Двамата мъже се опитали да проникнат и в друга изба. Благодарение на предприетите бързи оперативно-издирвателни мероприятия апашите са заловени от служители на V РПУ. Материалите по случаите ще бъдат докладвани в Районна прокуратура Пловдив.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Капацитет: Печалната истина е, че софиянци бяха повече от пловдив...
В Пловдив откриха Международния технически панаир, нито един мини...
Епидемия! Жена бе блъсната от електрическа тротинетка в Пловдив!
България поема председателството на европейските пътни администра...
Вижте всички кандидати за депутати от Пловдив-град
Родители от Пловдив в безизходица заради безкрайните ремонти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).