ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Загубили изборите кметове ще се разпореждат с Община Пловдив още седмица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:48 / 31.10.2011Коментари (20)11601
© Plovdiv24.bg
Георги Титюков бе изключително озадачен от обяснението, което Александър Долев даде пред наш репортер за уволнението му, а именно, че днес не се е явил на работа.

"Вашите читатели са интелигентни хора и сами могат да се досетят дали това са реалните доводи да бъда уволнен. Има хора в тази община, които за четири години липсваха по 5 дни от работа и не ги търсеха, мен ме уволниха днес по обяд, тъй като не съм се явил сутринта", коментира Титюков. "Все пак не мога да му се сърдя на Долев, много ми е симпатичен", допълни с усмивка Титюков.

Репортер на Plovdiv24.bg го попита: Нормално ли е кметове, които загубиха изборите, да се разпореждат с общината още седмица и какви поразии могат да направят?

"Разбира се, че не е нормално. Както виждате, вече уволняват. Могат да подписват заповеди, договори, платежни нареждания. Поразиите, които могат да направят, са големи", потвърди опасенията ни Титюков.



Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ако бях на мястото на Тотев нямаше да докосна ИЗГРЕВ да си остане същата дупка поне още 4 години !
+2
 
 
Хубав кмет няма да има още хиляда години,приемете го. Стига с това тюхкане за по-малкото зло,свикнете с него. Кметът,както и да се казва той, няма да оправи града,винаги ще има недоволни,така че не чакайте от утре по улиците да текнат реки от пари,нашият живот можем да си го уредим или съсипем най-вече ние самите. Тотев няма да направи чудеса,никой не би могъл да ги направи. Като граждани /без кавички/ бяхме длъжни да теглим един шут на лицето атанасов за 4-те му години всевъзможни глупости,а единствения начин да го направим минаваше през гласуване за Тотев. Така че сега ще чакаме.
-2
 
 
Цирка продължава. Кеф. Айде сега мат`ряла почвайте да се възмущавате и да кършите ръце. К`во толкова бе, Чомака Панаира подари, тия със завода в Шишмнаци си назначиха адвокатите за общински съветници, тука ся за няколко платежни или договора за тротоарно дай да се тръшкаме. Утре Титюков пак ще е я заместник кмет по спорта, я районен кмет, Долев сигурно си има вече местенце при някой спонсор, а вие скъпи съграждани...вие ще сте си мат`рял. В най-добрия случай - електорат.
+4
 
 
Лоренцо, след време такива като теб ще са благодарни на ГЕРБ, че градът ни е процъфтял..
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+4
 
 
Тютюков е един брокер и боклук! Онова на Герджика дето платното от трилентово става еднолентово заради една кооперация е негово дело.
+8
 
 
То пък големия проблем, че е уволнен. Подава жалба в съда и точно за 20 минути го връщат на работа. То си има кодекс и наредби как се процедира. Почва се с порицание, предупреждения и т.н Трябва да те хванат 4-5 пъти да закъсняваш дори да са решили да се заяждат с теб докато се стигне до уволнение. Тия работи не стават ей така.
+3
 
 
Аз също ще добавя ,че работата на екипа Пловдив24 прави изключително добро впечатление. Много добри! Актуални,точни,коректни,бързи,неуморни.Поради този повод,(качествената работа прави впечатление) разгледах по-подробно сайта ви. Така трябва да работи и кметското състоятелство-готови сте за кандидат кметове,ако новото не си върши работата!:) Успех и занапред
+7
 
 
То ако е една седмица е ОК! Аз си мислех,че както президентът встъпва в длъжност 2 месеца след като бъде избран,така е и с кметът,и направо не ми се мислеше за золумите,които могат да направят за това време. Разбира се,пребоядисаният комунист освен да руши,друго не може,та не бива да ги оставяме не за 7 дни,ами за 7 секунди на мира,че ще продадат града следизборно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Лято 2024
Природни стихии
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: