Захари Георгиев: На Пловдив му трябва добър управленски екип

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:06 / 12.10.2007
1998
Кандидатът за кмет на Коалиция за Пловдив инж. Захари Георгиев се срещна днес с ръководството и персонала на фирма "Ади 77". Фирмата е специализирана в производството на стъклопакети и обработка на стъкла, изработване на алуминиева дограма и окачени фасади. В нея в момента работят над 50 души. Един от основните проблеми, които президентката на „Ади" 77" г-жа Антоанета Божилова постави пред народния представител и кандидат за кмет от левицата е липсата на достатъчно подготвени кадри, които да работят в този нов за българския пазар бранш.

Работниците от своя страна поставиха пред Захари Георгиев проблеми, свързани предимно с липсата на достатъчно на брой детски заведения, лошото състояние на обществения транспорт в града и липсата на добра транспортна схема, недостатъчната площ за зеленина и чистотата на града.

Преди да стана народен представител 12 години бях общински съветник и това ми помогна да се запозная в детайли с проблемите на града ни, сподели с колектива на фирмата г-н Георгиев. Омръзна ми да гледам как поради лошо управление от 2-ри икономически център, той се превърна в 24-ти.

Омръзна ми да гледам мръсните улици и неподдържаните паркове. Време е на това да се сложи край, каза кандидатът за кмет от Коалиция за Пловдив. Дойдох тук да потърся вашата подкрепа, защото кметът не трябва управлява за себе си, а за хората. Пред града ни се откриват много възможности за реализиране на проекти по различните оперативни програми на Европейския съюз и Пловдив не трябва да пропилява тази възможност, поради лошо управление. На Пловдив му трябва добър управленски екип, който работи с мисъл за бъдещето, каза още Георгиев.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Верижна катастрофа на надлез "Родопи" в Пловдив
Болница в Пловдив предупреди: Важно е да се прави разлика между н...
Костадин Димитров: Влизаме в предизборната кампания, за да гарант...
ГЕРБ-СДС обяви официално имената на всички кандидат-депутати от П...
В Пловдив обсъдиха как жертвите на пътнотранспортни произшествия ...
Шефът на ВиК Пловдив: Лично съм бил почти всеки ден на място и не...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).