ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Захари Георгиев предлага Международно изложение по ITв управлението в Международен панаир - Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:10 / 21.01.2007Коментари (9)1236
Пловдивският народен представител Захари Георгиев се завърна от петата сесия на Международната парламентарна асамблея за информационни технологии (IPAIT), която се проведе в Хелзинки във Финландския парламент. В асамблеята, създадена преди 5 години по предложение на Южна Корея, членуват 47 държави от цял свят, а 13 са наблюдатели. Целта на форума е да направлява влиянието на информационните технологии върху развитието на обществените отношения чрез парламентите на отделните страни членки и да дава възможност за обмен на информация между тях.

Съставът на нашата делегация, в която освен Захари Георгиев, бяха включени Минчо Спасов от НДСВ, независимият депутат Марио Тагарински и съветничката на Георги Пирински Савина Големинова, определи Председателят на 40-то НС. На заседанието на асамблеята България беше не само приета за член на IPAIT, но и утвърдена за домакин на следващата сесия през 2008 г. По предложение на членовете на делегацията ни ще бъде създаден и web сайт, в който да се публикува информация за всички досегашни форуми на IPAIT и да се използва за популяризиране усилията на парламентите в подкрепа на високите технологии.

След завръщането си от форума Захари Георгиев предложи на Председателя на НС при подготовката на следващата среща да се даде възможност на всички университети, научни звена и фирми, работещи в областта на високите технологии да подготвят свои разработки и презентации пред участниците в шестата заседание на Асамблеята. Той предлага още да се организира международно изложение, свързано с приложението на IT в управлението – както на законодателната, така и на изпълнителната власт. Предложението му е тази изложба да се възложи на пловдивския Международен панаир и тя да се проведе заедно със сесията, на която ще сме домакин през следващата година. Г-н Георгиев ще отстоява едното от заседанията на шестата Международна парламентарна асамблея за информационни технологии през 2008 г. да е в Пловдив и да е съчетано с разглеждането на изложбата в Международния панаир. След заседанието могат да се покажат маршрути и обекти, за да представим града си като привлекателна туристическа дестинация.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 21.01.2007 г.
0
 
 
Този тъпанар страда от недостатъчна информираност по отношение на реалния живот и възнамерява чрез подобни изложения да се ограмоти и да попълни липсата си на култура и образование.За сметка на това при него се наблюдават силно развита мания за величие,нахалство и шмекерлък.Тези ,които му повярват жестоко ще се разкайват...
Aнонимен
на 21.01.2007 г.
0
 
 
Изборите ще покажат и ще докажат дали го заслужава.
Aнонимен
на 21.01.2007 г.
0
 
 
Милее за града си и плаче с " крокодилски сълзи " за окаяното му положение.
Aнонимен
на 21.01.2007 г.
0
 
 
Браво г-н Георгиев, Вие сте достоен пловдивчанин, които милее за града и за бъдещето му, като не само културен, а и информационен център на България. Искренно се надявам Вие да сте следващия кмет на нашия град, защото го заслужавате!
Aнонимен
на 21.01.2007 г.
0
 
 
Блажени са вярващите...
Aнонимен
на 21.01.2007 г.
0
 
 
Браво г-н Георгиев, Вие сте достоен пловдивчанин, които милее за града и за бъдещето му, като не само културен, а и информационен център на България. Искренно се надявам Вие да сте следващия кмет на нашия град, защото го заслужавате!
Aнонимен
на 21.01.2007 г.
0
 
 
Краси е недостатъчно образован ,подобно на Георгиев.Не се пише "инжинер ", а инженер.Освен това мнението му е доказателство ,че феновете на господин Георгиев са от средите на некомпетентните хора с лош речник и ниска езикова култура.В края на крайщата всеки свободен човек в днешното демократично общество има право на собствено мнение.Всичко останало е връщане към тоталитаризма....
Краси
на 21.01.2007 г.
0
 
 
Незнам,кой боклук е писал горната глупост,но ще му кажа,че единствените думи ,който могат да се кажат за Захари Георгиев са "политик" и "инжинер" всичко друго е долна клевета и лъжа.
Aнонимен
на 21.01.2007 г.
0
 
 
Захари Георгиев е един неблагодарник и некадърник.Въпреки, че по образование е инженер и то посредствен той не разбира от класически технологии, а за високите технологии изобщо не може да става въпрос.Този престорено скромен "политик " използва всяка възможност, за да се популяризира , но тези,които го познават добре са убедени в неговата висока некомпетентност,наглост и нисък морал.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лига Европа 2024/2025
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: