Захари Георгиев започва кампания, насочена към жените

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:27 / 13.10.2007
2251
"Жената, за която мисля!" е мотото на кампания, която започва кандидатът за кмет на Пловдив - инж. Захари Георгиев. Тя е насочена към дамите в града под тепетата и стартира в неделя с Есенен празник на жената.

По нестандартен начин пловдивчанки получиха покана да присъстват на събитието в неделя от 12 часа на площад "Централен". От четвъртък (11.10.07) до неделя (14.10.07) младите пловдивски социалисти каниха нежния пол в Пловдив с рози и балони.

Захари Георгиев има амбицията кампанията "Жената, за която мисля!" да продължи през целия му бъдещ мандат. Малко са съвременните политици, който разбират и оценяват ролята на жената в обществото, смята бъдещия кмет. С кампанията той не само демонстрира своето уважение към жените, но желае да чуе от тях проблемите им, защото когато един проблем бъде дефиниран той вече е наполовина разрешен.

Захари Георгиев е политик, който иска да чуе гласа на своите избирателки, за да се поучи от техния опит, съвети и мнения. Така той ще бъде максимално полезен на съгражданите си - жени и мъже. Ще може да фокусира вниманието и насочи своите действия по точно при разрешаването на конкретни проблеми и дори изолирани случаи.

Захари Георгиев знае от опит, че мъжа гради къща, а жената създава дом. Едно признание не е това, което жената заслужава. Тя трябва да бъде боготворена от мъжете, дори само заради факта, че ги дарява с наследници! А колко често мъжете й засвидетелстват почитта си!?


Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
08.10.2007 Захари Георгиев: Замянката с апартаментите е скандална
08.10.2007 Тодор Петков: Като получим решенията на Обс ще се произнесем по тяхната законосъобразност
08.10.2007 Н. Караиванов: Призовавам кметът и областният управител да се
самосезират
Още новини от Новини от Пловдив:
Верижна катастрофа на надлез "Родопи" в Пловдив
Болница в Пловдив предупреди: Важно е да се прави разлика между н...
Костадин Димитров: Влизаме в предизборната кампания, за да гарант...
ГЕРБ-СДС обяви официално имената на всички кандидат-депутати от П...
В Пловдив обсъдиха как жертвите на пътнотранспортни произшествия ...
Шефът на ВиК Пловдив: Лично съм бил почти всеки ден на място и не...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).