Закопчаха виртуален педофил

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:47 / 17.05.2006
1012
“Задържане под стража” е мярката за неотклонение на 22 –годишния Георги Ковачев, която постанови днес Пловдивския районен съд. Той бе арестуван в интернет зала докато пращал порноснимки с малолетни.

Срещу Ковачев е повдигнато обвинение за разпространение на произведения с порнографско съдържание за изработката на които са използвани деца.

Над 650 снимки са иззети от файловете на обвиняемия. Той заяви пред съда, че не е извършил престъпление и дори не знаел, че това което върши е наказуемо. Младежът е съдействал на прокуратурата за изясняване на истината като сам е предал паролите за сайтовете, чрез които е контактувал с други клиенти в интернет.

Съдът прецени, че Ковачев трябва да остане в ареста, защото навън има реална опасност да продължи престъпната си дейност.

За обвинението, повдигнато срещу Ковачев, който работи във фирма за перилни препарати, законът предвижда наказание лишаване от свобода до 5 години и глоба до 8 000 лева.

Съдебното решение с което се налага постоянна мярка за неотклонение на педофила не е окончателно.То подлежи на обжалване пред Окръжен съд в тридневен срок. Информацията е на Дарик радио.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Полицаи не трепнаха при вида на 40 лева
От последните минути: Нови два инцидента в Пловдив и до Скутаре
Три безплатни събития в Пловдив
Двама са в болница в Пловдив със счупени черепи
Откриха LSD в жилището на млада пловдивчанка
Лъснаха нови детайли за схемата, в която е участвал арестуваният ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).