Заловиха пловдивчанин, ограбил 13 автомобила

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:16 / 06.11.2013
1366
Полицаи от Четвърто РУП заловиха вчера младеж, уличен в множество кражби от автомобили, извършени в Пловдив. Задържаният е И.Ф. /21 г./ от областния център, той е известен на полицията и осъждан 4 пъти за кражби. До момента е установено, че в периода от 8 октомври до 5 ноември младежът е извършил 13 взломни кражби от леки автомобили и е увредил други три. 

Колите от марките "Ситроен Берлинго", Форд Транзит", Шкода Фелиция", "Пежо Партнер", "Волво", "Ланд Роувър", "Опел Кадет", "Фолксваген Лупо" и др., са били паркирани на различни улици на териториите на Четвърто и Второ РУП - "К. Стоилов", "Райко Даскалов", "Христо Данов", "Арх. Дамаскин", "Шести септември","Прогрес" и др.

От тях младежът е отнел акумулатори, автосидита, флаш плеър, инструменти, звукова аларма, триъгълници, фенер, документи и други вещи. В 90 процента от случаите пловдивчанинът е прониквал в колите след счупване на някое от стъклата им. След 24-часово задържане И.Ф. е приведен в следствения арест за 72 часа. 

Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура - Пловдив. Работата по установяване на съпричастността му и към други подобни престъпления продължава.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"
Битката на Денис срещу коварното заболяване продължава, даряват о...
Пловдив се включва в "Общата молитва за мир"
Днес затварят за движение булевард в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).