Започна вдигането на сергии от "Капитан Райчо"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:22 / 19.10.2005
1989
Община Пловдив започна вдигането на сергиите от ул."Капитан Райчо" в участъка от бул."Цар Борис III" до ул."Леанардо Да Винчи". Периметърът от около 60 метра е отцепен от полицейски кордон. Кран на общината вдига сергиите и ги товари една по една на камион. Към 9:00 повечето от търговците все още не са дошли на работните си места и операцията протича спокойно. Часове по-късно работата на полицията и общинския кран продължава без инциденти и проблеми. Полицията е блокирала и улицата в този й участък за автомобили, а пешеходците се налага да се движат по северния тротоар.

Междувременно множество търговски центрове вече се строят на станалата нарицателно за търговска улица в Пловдив "Капитан Райчо". Накои от тях са вече в напреднал стадии на строеж и се очаква в най-близко бъдеще първите от тях да отворят врати и да приютят част от търговците, които продаваха стоките си на "неевропейските" сергии.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).