Започва пускането на парното

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:37 / 01.11.2005
1307
Във връзка с настъпилото застудяване, “Топлофикация Пловдив” ЕАД, считано от 26 октомври 2005г. започна включване на отоплението по реда на чл. 35, ал. 2 от Общите условия за продажба на топлинна енергия за битови нужди в следния ред:

1. Детски и здравни заведения
2. Училища
3. Обществени и стопански сгради
4. Жилищни сгради

От 02 ноември 2005г. по утвърден график, ще бъде включвано отоплението на битовите потребители, като сградите, в които средното задължение на потребителите не надхвърля 200 лв. ще бъдат в началото на графика.

От дружеството приканват всички абонати от сгради етажна собственост, да приключат ремонтните работи по вътрешно отоплителните инсталации и да отворят всички термостатични вентили, с цел правилно обезвъздушаване и избягване на некачествено отопление.

В сгради, в които все още се извършват ремонтни дейности по вътрешните отоплителни инсталации или потребителите са взели решение по реда на ПУРНЕС за по-късно включване на отоплението трябва да оставят бележка на врата на абонатната станция или да се обадят на телефон 6-158, работещ денонощно.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев
Резултати от класирането за прием в детските заведения в Пловдив
Чудовищна се оказа схемата, по която са действали диригентът и ав...
"Хеброс бус" напът да затрие още две линии в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).