Започва записването след първо класиране в МУ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:15 / 27.07.2009
923
Започва записването на приетите кандидат-магистри и бакалаври след първо класиране в Медицинския университет в Пловдив. Желаещите могат да го направят от днес до 30-ти (петък) в учебните отдели на съответните факултети, в които са приети. Достигнатият минимален бал след това класиране за магистърските програми е между 26 и 31.62, а за бакалавърската „Управление на здравните грижи" от 12.62 до 14.85.

Приетите студенти трябва да представят диплома-оригинал за завършено средно образование, медицинско удостоверение, издадено от личния лекар, удостоверение от Районния психо-диспансер по местоживеене, лична карта и снимки.

Кандидат-студентите, които са приети в съответните специалности, но не са се записали в определените срокове отпадат от следващите класирания и не придобиват права на студенти, предупреждават от университета.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Пловдивчанка: Проклятие е да живееш в този град!
Снимка на странно монтиран климатик в Пловдив тотален хит в мрежа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).