ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Започва записването за магистратура "Публична администрация" в ПУ | ||||||
| ||||||
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си. Приемът става след класиране на кандидатите въз основа на успех от предходната им форма на образование. Завършилите "Право" в Юридическия факултет, както и бакалавърска или магистърска степен по други специалности в Пловдивския университет или в други университети в страната могат да продължат образованието и квалификацията си в магистърската програма. Степен "професионален бакалавър" не дава право за записване в "Публична администрация" на ЮФ. Минималния успех от предходната форма на образование трябва да е "Добър". Желащите да кандидатстват, трябва да внесат такса от 30 лева и да подадат заявление до Декана по образец, който се предлага в книжарницата в Ректората на ПУ "Паисий Хилендарски", ксерокопие или уверение за завършена бакалавърска или магистърска степен. Срокът за подаване на заявленията е от 20 септември до 20 октомври в кабинет № 225 в Ректората. Резултатите ще бъдат обявени на 24 октомври. Записването ще продължи от 27 до 31 октомври в същия кабинет, като още тогава всеки студент ще трябва да заяви 2 избираеми дисциплини от учебния план на магистърската програма, публикуван на сайта на Юридическия факултет в секция Магистърска програма "Публична администрация" - law.uni-plovdiv.bg. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Пловдив:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Николай Славеев: 19 прекрасни години заедно!
14:32 / 26.11.2024
Златна 2025 година за пет зодии
14:55 / 27.11.2024
Слави Трифонов се завръща в bTV
12:59 / 27.11.2024
Обявиха официално колко е населението на България
15:39 / 27.11.2024
Земетресение в България
11:06 / 26.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета