Запълниха спешно опасни дупки в район "Западен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:46 / 09.07.2012
2114
По разпореждане на кмета на район "Западен" в община Пловдив Десислава Желязкова през почивните дни бяха запълнени спешно опасни за движението дупки на ул. "Равнища". 

"През последния месец, следствие на обилните пролетни дъждове, дупките по и без това доста натоварената улица се отвориха като кратери", уточни Желязкова. Запълнени са дупки с обща площ около 7 кв.м., което по думите на районния кмет не е много, но пък за сметка на това някои от тях са били с дълбочина над 20 см. 

"Предприехме тези действия и във връзка със сигнали на граждани, които живеят в района или ползват магазини, обществени сгради и детски заведения и минават по ул."Равнища", допълни районният кмет. 

Десислава Желязкова каза още, че тя и районната администрация остават отворени по всяко време за сигнали на жителите на района, относно неща, които им създават най-малкото дискомфорт. 

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Жителка на Пловдив е изрекла пророчески думи дни преди трагедията...
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта посред бял ден...
Пожар гори край Пловдив, вижда се чак от Асеновград
С множество събития в Пловдив бе почетена 116-та годишнина от обя...
Тримата задържани с америций не знаели, че е радиоктивен, а само,...
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).