Заради непрекъснат тормоз в Пловдив жена предоставя спалнята си на служител на МВР или общината

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
21:47 / 18.05.2024
87327
Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да разкаже за тормоза, на който е подложена и фактът, че нито една институция не взима отношение по въпроса с шума от моторите. Ето какво сподели тя с подробности от случка преди няколко дни, но от разказа ѝ личи, че това се разиграва често:

Вече за втори път подавам жалба относно шума от мотористите на Гребната база, но отвсякъде срещам безразличие. Няколкократно викаме патрул, като при повикването служителите ни задават въпрос: "Там ли са сега?". Как могат да са там непрекъснато, след като правят рали на улица "Парк "Отдих и култура"?.

Събират се пред Ланд Марк, там е събирателният им пункт. Бих искала някой служител от общината или МВР да прекара една нощ на нашата улица, аз лично ще им предоставя моята спалня. Ние не можем да спим при затворени прозорци, дума да не става при отворени.

Питам се аз, на коя страна са представителите на властта? На нашата, които са инвестирали в недвижимостта и си плащат изрядно данъците, хора, които работят от 08.00 до 17.00, които прибирайки се вкъщи очакват да имат спокойствие.

Или на страната на нарушители, които нарушават закона за шума по цели нощи и дни??? Явно няма правосъдие в горката ни България, след като правоохранителни органи не могат да се справят с едни безделници и нарушители.

Снощи беше най-ужасната нощ, цяла нощ имаше рали до 02.00 сутринта. Аз ставам всеки ден в 06.00 сутрин, това означава, че би трябвало да съм в леглото поне в 23.00, но това става невъзможно, защото се събуждам няколко кратно от шума.

Имам съседи, които имат малки деца. По принцип из целия град се чуват ревове на коли и мотори без заглушители, къде са представителите на властта? Става непоносимо, гребната база се разраства, а проблемът ескалира. Явно, докато не стане трагедия, властта ще бездейства, както обикновено.

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Затваряйте прозорците! Пожар в Маноле, при който гори патешка тор...
Специална комисия следи строителството и парите за стадион "Локом...
Община Пловдив дарява последния имот на АПИ за финалното довършва...
Доста амбициозна програма за ремонти на район "Западен" - лек гаф...
Култово! В Пловдив автобус върви по 4 линии наведнъж, пътниците п...
Район "Южен" с нова придобивка за над 350 000 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).