Затварят едното платно на булевард "Менделеев" за преасфалтиране

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:05 / 16.05.2013
1097
Преасфалтирането на булевард "Менделеев" започва днес. Ще бъдат реновирани двете пътни платна в участъка от Аграрния университет до спортната зала, като първоначално ще се работи по източното платно на пътя. В тази връзка се въвежда временна организация по безопасност на движението без спиране на движението, съгласно одобрен и съгласуван проект, по бул."Менделеев"- западно платно, в участъка от кръстовище с бул."Санкт Петербург" до кръстовище с ул."Менделеев" за времето от 10.00 часа на 16.05.2013 г. до 10.06.2013 г

Обновяването на булевард "Менделеев" е включено във втория лот на голямото преасфалтиране, което Община Пловдив ще извърши тази година със средства от бюджета. Стойността на цялата позиция е 1 014 000 лева и освен "Менделеев" включва реконструкция на южното платно на булевард "Санкт Петербург" в частта от кръстовището на Аграрния университет до отсечката със стадион "Локомотив"; както и завършването на Асеновградско шосе. Миналата година бе преасфалтирано западното платно, а сега ще се обнови източното платно на пътя.

В Пловдив тази година предстои да се асфалтират и обновят важни булеварди и пътни артерии за над 3 милиона лева.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).