Завърши основният ремонт на ул. "Дрян" в "Западен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:45 / 10.05.2013
1730
Кметът на район "Западен" Десислава Желязкова ще открие ул. "Дрян" след направения основен ремонт. Събитието ще се случи днес от 11,00 часа на кръстовището на ул. "Дрян" и ул. "Солунска" /до ЦДГ "Светла"/. Поканени са да присъстват заместник-кметът Димитър Кацарски, кметовете на останалите 5 района в Пловдив, представители на фирмата-изпълнител, служители на администрацията на район "Западен" и живеещите в микрорайона.

Изпълнено бе цялостно обновяване на терена - нови асфалтови настилки, тротоари, подмяна на ВиК мрежа, оформяне на градинките и озеленяването им, както и изграждане на паркоместа. Сега улица "Дрян" осигурява безпроблемен достъп освен до домовете на живеещите около 1000 души там, но и за гражданите, които ползват услугите на 4 ДКЦ и МБАЛ "Каспела", ЦДГ "Светла" и детска млечна кухня "Лакомото мече", уточни Десислава Желязкова

Първата копка на реконструкцията бе направена на 3.10.2012 година от кмета на града Иван Тотев и Желязкова. Средствата в размерна 200 000 лева са осигурени от бюджета на община Пловдив, част от които са от компенсациите за софийския боклук. 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).