Жестока агресия в пловдивски парк! Младежи налетяха на мъж и не пропуснаха да се снимат

Автор: Георги Кирилов
Коментари (12)
09:26 / 27.08.2022
22233
Читателка на Plovdiv24.bg изпрати до редакцията ни клип на неприятна случка, на която е станала неволен свидетел. Разказът й е породен от крайно агресивните действия на група младежи в парк "Студенец" в Кючука. Вижте какво сподели с медията ни нашата читателка:

"Надявам се тези младежи да се разпознаят и да осъзнаят, че не само те могат да си снимат олигофрениите с телефон. Вчера следобед в парк "Студенец" минах покрай групичката, която се заяждаше с човека. Виждала съм го и друг път да лежи из парка, но това едва ли е причина някой да си избива агресията върху него. Развиках им се да го оставят, че ще си счупи главата като падне, а те се оправдаха, че ги заплашва с нож и ми казаха да се махна от там.

Съжалявам, но ако някой те заплашва с нож, едва ли ще си правиш клипчета и ще го блъскаш. Момчета, вие имате телефони, но и в парка има камери и ако се беше случило нещо по-сериозно, наистина щяхте да лежите в Бойчиновци, както се изрази един от групата ви. 

Друг въпрос е, че на линейката ѝ трябваха 20 минути да пристигне, след като един мъж се обади, за да съобщи, че на земята лежи човек в безсъзнание. Те хората си знаели, че това е бай Иван, който по принцип дреме из парка и дори не помислиха да го прегледат, докато не обясних какво се е случило. Поздрав за родителите, които си казват “моето дете не е такова".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Пловдив:
Полиция и линейка на пловдивски булевард заради инцидент
Пловдивчанин откри в телефона на жена си чат с техен семеен прият...
Пловдивчанката, която искаше да кара с 240 в лява лента, с безумн...
Санират полусаниран блок в Пловдив за 1 милион лева
Много грозни сцени на кръстовище в Пловдив, извикаха полиция
Ефективна присъда за шофьора, блъснал фатално заместник-директорк...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).