ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Жители на Кючука: Защо не отцепят квартала като гето и не му направят ров?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:17 / 10.07.2024Коментари (16)8440
© Plovdiv24.bg
Жител на "Кючука" и потърпевш от всичките ремонти в района се свърза с екипа на Plovdiv24.bg, за да даде своето предложение към служителите на КАТ Пловдив.

"Чудя се и се опитвам да се измъкна от Кючука, защото затвориха напълно бул."Александър Стамболийски". Това безобразие в "Кючука" продължава повече от година, сега затвориха и Бетонния мост.

Ако искат могат да отцепят целия квартал, като гето и да му направят един ров. Нито някой от КАТ е минал да от регулира малките улички, откъдето се налага да се измъкнем в момента. Работят по двама работници с лопати и кирки, няма информационни табели, кога ще приключи този проект. 

Подал съм жалба до директора на РИОСВ заради въздуха, които дишаме тука заради ремонтите. 

На бул"Ал.Стамболийски" и ул."Асен Христофоров" едната отсечка не я асфалтираха и се вдига страхотен прах. 

Друга тема е, че сме заложници на ОП " Общинска охрана", защото няма къде да се паркира и те ни глобяват. Все едно са на хранилка, едва ли това им е най-проблемната част от града. Краен квартал сме, все пак. Нямам думи и за тях. 

Нормално е да се правят ремонти, но нека се намесят органите на КАТ за да от регулират движението. Не да се чудим откъде да се промушим. Цирк пълен е това.'


Още по темата: общо новини по темата: 147
02.09.2024 »
13.08.2024 »
12.08.2024 »
09.08.2024 »
09.08.2024 »
04.08.2024 »
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пробива на централна гара е същата работа - цял ден камиони минават от там и има един постоянен прах. Никой не чисти, никой не следи от общината. Като завали става една адска кал по всички улици....
+1
 
 
Яд ме е ,че продадох всичко в Якоруда и дойдох в Кичука.
0
 
 
Резултатите от изборите показаха за пореден път, че според огромното мнозинство от гласуващите ВСИЧКО в града е наред. 70-те процента негласували в Пловдив явно и те не виждат нужда от някаква промяна. Така че всичко е точно.
+2
 
 
Няма визия за града, тотал щета. С тези темпове на усвояване на средства и процес на изпълнение, до пенсия ще се движим по черни пътища в града.
+1
 
 
Към предложението да се изкопае ров аз бих добавил и да завъдим крокодили в рова. Ще ги храним с кебапчета от Била :)
+2
 
 
сложете им и мрежи и да стане като Палестина . много некадърници по тия кметства и централното
+2
 
 
То ров си има. Наскоро нали писаха, че го бяха запълнили с фекални води на някои места, на Петър Стоев ли беше? Скоро трябва и стена и спускащ се мост. А да, и пейки и улични фитнеси. Наистина си мислиш, че след Славчо и Здравко няма накъде, но какво ли още предстои?
+1
 
 
А защо не виждам даже и една маймуна да е излезла на протест ? Или чакаме другите.В Гърция какво щяха да направят? Във Франция ? Стоите и блейте още.И купувайте обори в гета на цена по-висока и от Европа
+2
 
 
Освен, че всичко е затворено, таблите указващи, че вече не се минава по съответната улица са сложени, където започва ремонтът. Почва се едно въртене, даване назад, обръщане, мазало. Отделно има нови обособени паркинги, като този на улица Никола Димков, новодомците там на бързо я блокираха. Разбира се поицията СПИ. По вътрешните улици, където в близост е ремонта, трябва да се забрани паркирането и престоя и да се следи много активно и слагат фишове, за да се облекчи трафика. Говоря за улици, като Болград, Констамтин Геров, Лайпциг(тук точно на входа от Коматевско все още я бус, я кола, за да прави допълнително патардия). Е варианти бол, желание и контрол 0!
+1
 
 
само предизборно се обръща внимание на сигналите и жалбите, още в началото на май съм подала сигнал към Кмета на града, преди това до районния, но отговор няма. никой не го касаят неволите на живущите в кварталите. Простотията с еднопосочното движение в Западен, където всички сме пренасочени да минаваме през Лерин, вместо по малките улици продължава, писахме сигнали жалби никой не му пука. нито за мръсния въздух , нито за нервите, загубата на време и т.н. Кметицата Стойчева щяла зелен Западен да прави, какъв зелен ние ще се удушим от мръсни газове , всички живеещи въртим 2,3 пъти повече обиколки в квартала да излезем на главен път и то заради неадекватното решение с еднопосочното.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Насилие срещу 5-годишно момче в Пловдив
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: