Жителка на Пловдив е изрекла пророчески думи дни преди трагедията в града

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
21:24 / 22.09.2024
9156
След трагичния инцидент, за който днес в късния следобед информираха от пресцентъра на полицията в Пловдив, сред хората недоволството расте. Все още не са ясни конкретни обстоятелства около произшествието, но в съобщението на МВР Пловдив, изпратено до медиите, категорично се говори за необезопасена шахта.

Хората буквално се бесни и питат кой ще поеме отговорност за случилото се. Междувременно млада жена, живееща в южната част на Пловдив, съобщи:

"Живея наблизо. Точно онзи ден казах на съпруга си, че в тези изкопи, докато не падне някой, няма да се обезопасят. Жалко за човека".

Официално от ОД МВР Пловдив:

Около 15.40 ч. днес на телефон 112 постъпил сигнал за забелязан велосипед край необезопасена шахта в зоната на ремонтните дейности на пътното платно на кръстовище между ул. "Братя Бъкстон" и бул. "Александър Стамболийски".

В обаждането си подателят изразил предположение, че най-вероятно велосипедистът е паднал в шахтата. Насоченият натам екип на Първо РУ установил безжизнено тяло на мъж, смъртта е потвърдена от съдебен лекар.

Предприети са действия за изваждане на тялото съвместно със служители на пожарната. Местопроизшествието е запазено, предприети са действия за установяване самоличността на мъжа, както и всички факти и обстоятелства, свързани с падането му в шахтата.

По първоначална информация няма данни за насилие. С първи действия по разследването- оглед, е образувано досъдебно производство по чл. 122, ал. 1 от НК за причинена смърт по непредпазливост. Уведомена е прокуратурата и под нейния надзор работата продължава.

Виж коментарите (6)

Още по темата (1):
22.09.2024 Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта посред бял ден в Кючука!
Още новини от Новини от Пловдив:
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта посред бял ден...
Пожар гори край Пловдив, вижда се чак от Асеновград
С множество събития в Пловдив бе почетена 116-та годишнина от обя...
Тримата задържани с америций не знаели, че е радиоктивен, а само,...
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...
В Пловдив направиха възстановка на събитията от 1908 г.


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).