Живущите срещу Централна гара пропищяха от жрици на любовта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:48 / 05.07.2009
2462
Жрици на любовта от години късат нервите на обитателите на пловдивски квартал. Хората от района срещу Централна гара са вдигнали ръце от проститутките, които ползват градинките около блоковете им за работен терен.

"Не можем да спим. По цяла нощ чуваме под прозорците си стонове псувни и всевъзможни мръсни изрази", оплакаха се жителите на квартала. Проститутките започват работа около шест-седем вечерта, като се захлади. Неуморни са до шест сутринта. После се изпокриват, за да събират сили за следващата нощ.

Хората от квартала казват, че са около 25-30. По думите на 67-годишния Петър Петров от квартала клиентелата на жриците била най-разнообразна. Идвали пияници и съвсем изпаднали мъже, често обаче имало хора с лъскави лимузини и джипове. "Спират колите в градинката или на улицата, оная влиза вътре и посред бял ден пред децата вдига краката и си върши работата", възмущава се Петров.
Свършат с единия клиент и веднага хукват за следващия, обясняват жителите на квартала, които на другия ден трябва да чистят след любовните сеанси. Проститутките ползвали градинките и за тоалетна. С колички извозваме мръсотията след тях, оплакват се още хората -салфетки, презервативи...

Нощем мургавите пеперуди, както ги наричат още в града, ползвали пейките или направо лягали с клиентите по тревата. Някои дори включвали в цената като екстра ползването на чаршаф. Понякога влизали във входовете и звънели по звънците. Често били пияни и дрогирани, затова хората слагат по няколко патрона на вратите и се заключват с вериги.

Почти всички прозорци в квартала са с решетки. Повечето родители не пускат децата си в градинките, за да не видят нещо, което не е за техните очи. Там, където има възможност, хората от блоковете са се барикадирали с телени огради и ламарини. Въпреки това професионалистките намирали начин да се вмъкнат в дворовете.

Любимите им места за секс били под терасите на първите етажи.

За да се отърват от проститутките, живеещите срещу гарата са написали куп жалби до районното кметство и голямата община. От администрацията обаче не могат да се справят с проблема. Налагат им единствено дребни глоби за нарушаване на реда, тъй като няма Закон за проституцията.

Патрулки редовно обикалят, предупреждават и глобяват труженичките. Като видят гърба на униформените обаче, те отново хукват към Алеята на любовта, за да хванат следващия клиент.

Преди броени дни в квартала срещу гарата събраха поредната подписка, която вече е депозирана в Община Пловдив и в полицията. Лично шефът на областната полиция комисар Ангел Рангелов се закани, че ще изгонят проститутките от района и повече няма да ги пуснат да се върнат. Но само ден след поредната спецакция те отново накацаха по пейките на Алеята на любовта.

Хората не виждат изход, щом и полицията е безсилна.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Пловдивчанка: Проклятие е да живееш в този град!
Снимка на странно монтиран климатик в Пловдив тотален хит в мрежа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).