ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Зверска катастрофа на кръстовището на "Шести септември" и "Руски"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:27 / 24.03.2010Коментари (101)19949
Тежка катастрофа стана на кръстовището на булевардите "Шести септември" и "Руски", научи Plovdiv24.bg от свой читател. От полицията уточниха пред наш репортер, че сблъсъкът е станал, когато лек автомобил "Опел Вектра", идвайки от Централна гара прави обратен завой на кръстовището и в този момент е блъснат от BMW Z3, летящо откъм моста на Герджика.

Пострадал е шофьорът на Опела. Той е откаран в болница с контузии на главата. Към момента няма официална информация за състоянието му, но няма опасност за живота му.

Движението в района на жестокия сблъсък е силно затруднено заради двете помляни возила точно по средата на кръстовището. Полицейски патрул регулира трафика.


(с) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 1
25.03.2010 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на vektor4o
премахни филтъра

0
 
 
Абе кви са тия коментари за скорости ала бала. По написаното и по правилник виновен е този с опела, а не в БМВ-то. Освен ако не се е опитал да мине на червено или опитвайки се в последния момента докато Опела ползва реда си да прави обратния като се е източил вече трафика.. ама това е голяма АКО и там играят свидетелите. Другото което е тук скоростта е много под въпрос.. ако се беше забил моторист в опела и беще умрял други щяха да са коментарите.... Плюс това не може да залючвате по тези щети че скоростта е голяма. Виждал съм при опит за спиране на червено да се пръсват брони ...изцяло.. при скорост под 40км/ч, а тук бронята на БМВ-то е почти цяла. Опела е сгънат във вратите, където е най-най слабата му част. По-запознатите знаят здравината на ламарините на опелите от тези години. Че е било як удар било е ама никой не е задължавал БМВ-то да опитва да спре.. особено ако до последно си е мислил че може да мине и си е в правото да мине пръв.. друг е въпроса дали не е опитал да спре и затова да е заблудил опела че той може да мине пръв... но пак е много съмнително и без факти е лесно да се лъже :) ... И умната, че тук всички са разбирачи ама на пътя все простоии стават.
0
 
 
Смешници защо коментирате преди да знаете какво се е случило или да сте го ВИДЯЛИ С ОЧИ !!! Бмв-то трагва от моста на Герджика и спира на пешеходния светофар на малкото кръстовище , защото свети червено ... След това колите тръгват към голямото кръстовище като бмв-то е 2-ра кола и минават на ЗЕЛЕНО , ЗЕЛЕНО !!! Подобен цвят като на тревата ! И първата кола завива на ляво от средната лента а бмв-то продължава на право като вижда опела който е СУПЕР изнесен на пред , набива спирачки и клаксона при което опела тръгва да завива точно пред него вместо да спре ! Крайния изход е ясен , скороста е м/у 50-60км.Няма как да е повече при положение че е 2-ра кола и е нямал време да ускори , верно шумно си беше бмв-то но 99% от пешеходците не могат да преценят реално скороста на движещ се предмет !За опела всеки знае че са като кашкавал и удара е в наи слабото място именно 2-те врати и то ниско ! Така че да си спестим коментари от рода "Баровеца" , " келеша" и т.н. ! ;) А за необразованите момченца които пишат коментари от рода как спирало или как ускорявало бмв-то мога да кажа , че много филми гледат . Аз лично съм карал такова БМВ и знам много добре на какво е способно и не виждам нищо странно в това някой да ти засече пътя на 5 метра пред теб да се движиш с 50-60 и да имаш 6-7-8 метра спирачен път и да го УДАРИШ ! Някой от вас блъскал ли се е челно в спрял предмет с 60 ? Явно не щом мислите че скоростта е МАЛКА ! Смях .... (mm)
0
 
 
Действително с петдесет километра няма как да нанесе такива щети на дргия явтомобил, а с петдест и с тоя ABS ще спре за секунди или поне ако не успее няма да го удари така зверски. Пешлигара е карал минимум с 80-90 км. И сега трябва да си поеме отговорността и съответното наказание, което трябва да се приложи спрямо него с цялата сила на закона. А всичко, за което говоря, сигурен съм ще се потвърди от експертите.
0
 
 
мн ги разбирате всички честно,дано не ви се налага да прилагате знанията си на пътя :) и стига сте обеснявали тая кола колко вървяла,пък за колко малко спирала и други от сорта,като незнаете си мълчете.Ай поздрави ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Локо в Първа лига, сезон 2024/2025
Грипна епидемия обхвана страната
Първа лига, сезон 2024/2025
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: