Тийнейджърки изтезават съученичка с пилешки кости
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:03 / 23.07.2009Коментари ()3522
© Plovdiv24.bg
Ужасяващите данни бяха обявени на пресконференция от Петко Василев (вдясно)
Пет непълнолетни момичета от Пловдив - район "Южен" са обезсилили и измъчвали с пилешки кости своя съученичка. Те са я съборили на земята и са пъхали в устата й остатъците от храна насилствено. Това съобщи секретарят на комисията за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни Петко Василев.

Скандалният случай бил дръжан в тайна и не е бил предоставяне на медиите няколко месеца. Василев разкри, че в града под тепетата се наблюдава бум на момичешки банди.

При друг инцидент деветокласнички са извършили побой над своя съученичка на оживено място в центъра на града. Поводът бил ревност.

Агресията сред тинейджърките се свежда до юмручен бой - обикновено при разрешаване на спорове с противоположния пол. Често нежната половина тероризира момчета. Вече има заведени дела за детски побои над възрастни, съобщи още секретарят на комисията.

Не са редки случаите на полова агресия към момчетата. Констатирано е и садистично отношение към домашни животни.

Според Василев сексуалната агресия се дължи на порок на възрастта, на крайно разкрепостяване, безцеремонност и пропуски във възпитанието. Откровената вулгарност на момичетата е в резултат на гледането на порно филми и възможностите, които предоставя безконтролния достъп на деца до интернет.

Източник: pro.bg



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Tiineidzhurki-iztezavat-suuchenichka-s-pileshki-kosti-101536
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.