50 младежи ще получат свидетелство за професионална квалификация за предприемачество и мениджмънт
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:00 / 12.09.2005Коментари ()992
Семинар по проекта "Предприемачество и мениджмънт на гороползването - алтернатива за младежка заетост" ще се проведе в Смолян на 17 и 18 септември, предаде радио Фокус - Смолян. Ще бъдат представени резултатите от обучението по проекта, както и мултимедийни презентации на изпитните бизнес-проекти на курсистите. На 18 септември ще бъдат връчени свидетелствата за професионална квалификация на 50-те младежи, участвали в обучението.

Радио Фокус припомня, че проектът се реализира от Центъра за устойчиво развитие на планината - Смолян, в партньорство с Европейския колеж за икономика и управление - Пловдив. Обучени бяха безработни млади хора от Смолян, Рудозем, Мадан и селата Смилян и Момчиловци. Всички получаваха месечна стипендия в размер 148 лв., а за пътуващите от другите населени места за обучението в Смолян се осигуряваха и средства за транспорт. Проектът "Предприемачество и мениджмънт на гороползването - алтернатива за младежка заетост" е насочен към профирирано обучение по икономика, информатика, горознание и гороползване.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/50-mladezhi-shte-poluchat-svidetelstvo-za-profesionalna-kvalifikaciya-za-predpriemachestvo-i-menidzhmunt-10337
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.