15-годишно момиче от пловдивското село Дълбок извор почина след тежка катастрофа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:41 / 28.08.2004Коментари ()1974
©
15-годишно момиче почина, а 23-годишен младеж е настанен в болница след тежка катастрофа, станала вчера на пътя Първомай – село Дълбок извор, съобщи РДВР. В 21.40 часа 16-местен автобус “Чавдар”, управляван от Н.М. на 23 г. от кърджалийското село Жълтуша, се блъснал в паднало от бурята дърво на пътя, излиза от пътното платно и се удря в друго крайпътно дърво. При инцидента шофьорът е получил фрактура на левия крак, а 15-годишната М.К. от село Дълбок извор е била настанена в болница със засегнат черен дроб. Днес момичето е починало. По първоначални данни причината за катастрофата е движение с несъобразена скорост с атмосферните условия и състоянието на пътя.
При друг инцидент, станал вчера на бензиностанция в същото село 34-годишна жена от село Красново е с контузни рани по тялото. Около 6.30 часа лек автомобил “ВАЗ 2101”, управляван от неправоспособния водач И.М. (28 г.) от Красново, се блъснал в прадпазна ограда на банзиностанцията. От удара пострадала Ф.А. на 34 г., която пътувала на предната седалка. По първоначални данни причината за катастрофата е движение с несъобразена скорост.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/15-godishno-momiche-ot-plovdivskoto-selo-Dulbok-izvor-pochina-sled-tezhka-katastrofa-1106
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.