Все още има селища без ток заради снега
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:22 / 21.12.2005Коментари ()741
Продължава работата по ликвидирането на последствията от интензивните снеговалежи на 18 и 19.12.2005 г. Общо за страната, към момента, без електрозахранване са 33 селища, от които 12 в област Кърджали, 20 в област Хасково и 1 в област Благоевград. Без водоподаване са 2 селища в област Търговище. Няма селища без телефонна връзка.

Осигурено е изпълнение на графика за транспортирането на пациентите за хемодиализа от област Кърджали до МБАЛ – Кърджали и продължава издирването на 84-годишния Ангел Станков Ставрев от същия град.
Спасителна група от отдел "Аварийно-спасителни дейности" към Дирекция "Гражданска защита" – област Кърджали е изтеглила закъсали автомобили в района на селата Житница и Мост, община Кърджали.

В Смолянска област са затворени пътищата за селата Рибен дол, Планинско и Загражден – Белица,общ. Лъки. Продължава издирването на Кемал Юсеинов Пашалиев от с. Гълъбово, общ. Баните. Възстановено е движението по пътищата за селата Крайна, Козарка и Оградна,общ. Неделино.

Спасителна група от отдел "Аварийно-спасителни дейности" към ДА "Гражданска защита" – област Пловдив е отстранила паднали дървета в няколко квартала на гр. Пловдив. Пострадали няма, съобщават от агенцията.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Vse-oshte-ima-selishta-bez-tok-zaradi-snega-13059
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.