Пловдивският Леонардо ди Каприо дава уроци по танци на тв водеща
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:20 / 01.02.2006Коментари ()2006
Пловдивският двойник на Леонардо ди Каприо Димитър Иванов получи предложение да стане личен треньор по танци на тв водеща. 18-годишният танцьор гостува в най-новото предаване на телевизия “Евроком България” – “4+1” в последния ден от месец януари. След като го разпитва надълго и нашироко за танцовите му успехи и постижения, водещата Златка не устоя на изкушението и му предложи да й даде някорко урока по танци, а после да направят специално предаване, в което да покажат резултатите.

Носителят на 11 купи от наши и международни турнири разкри, че през тази година няма да набляга много на танците, а на изучаването на немския език. Причината е, че активно се подготвя за кандидатстване в Кайзерслаутернския университет в Германия по специалностите “Бизнес администрация” и “Икономика”. Въпреки натоварената си програма красавецът ще продължи да поддържа танцовата си форма и дори сподели, че вече е замислил да отвори свой частен клуб по танци. Последната страст на Митко е салсата и е на мнение, че в града по тепетата все още няма истински салса-клуб. И затова той възнамерява да го създаде.

Героят от клипа на фолкзвездата Цветелина “Интернет любов” отскоро шофира спортен “Сааб”. “Той е на татко. Беше го зарязал след като се развали преди няколко години. Обикалях по доста автосервизи из Пловдив и всички майстори вдигаха ръце от него. Затова си навих на пръста сам да го ремонтирам и ето че успях”, разказва с характерната си усмивка чаровника, който тази година е и абитуриент в Руската гимназия. Информацията е на Erogance.net.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Plovdivskiyat-Leonardo-di-Kaprio-dava-uroci-po-tanci-na-tv-vodeshta-13984
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.