9 села в Кърджалийско са без ток
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:26 / 07.02.2006Коментари ()925
Прекъснато е електрозахранването в 9 села (Горно Прахово, Любеново, Латинка, Китница, Русалско и др.) в община Ардино, съобщиха специално за Plovdiv24.com от Постоянната областна комисия за защита на населението при бедствия, аварии и катастрофи в област Кърджали. Водоподаването на територията на областта е нормално. Стационарната телефонна мрежа на територията на област Кърджали също работи нормално.

Пътищата от републиканската и общинска мрежа са отворени, опесъчени и проходими при зимни условия. Снегонавявания има в района на с. Припек (община Джебел). Наложени са ограничения за движение на товарни автомобили – с вериги, без ремаркета и полуремаркета. Снегопочистващите фирми работят.

В Кърджали температурата на въздуха е -8°С. Духа слаб вятър. Снежната покривка е около 20 см. Само на отделни места все още прехвърча слаб сняг. Днес ще бъде студено с максимални температури около –7°С и -2°С. До пладне валежите навсякъде ще спрат, а облачността следобед ще намалее. Вятърът чувствително ще отслабне. Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за месец февруари.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/9-sela-v-Kurdzhaliisko-sa-bez-tok-14106
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.