Шамара с нов взривяващ хит и стилно видео
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:19 / 10.03.2006Коментари ()2613
©
В морската ни столица приключиха снимките на новото видео на Мишо Шамара към песента “Един ден се напих”. Парчето е записано преди три месеца в студио “Юни Саунд” във Варна с участието на Конса и Оги Дог от “Квартални Братя”. Заглавието на парчето и припева му са римейк на един от легендарните хитове на “Гумени Глави” - “Ще Му Разбия Главата”.

Клипът е заснет на боксовия ринг във варненския спортен клуб “Йорк”, а участниците демонстрират едно от най-атрактивните бойни изкуства Вале-Тудо. Този спорт обединява прийоми от всички бойни стилове – карате, самбо, джудо, тай-бокс, бокс джу джицу и др.
Участие в клипа взимат боксьорите Станислав Бахчеванов, учредител на Федерацията по свободен двубой и европейски шампион по Вале-Тудо и вице-световният шампион по фулконтакт и световен по муай-тай (тайландски бокс) Владимир Вълев – Питбула.
Боксьорите са единствените в България притежатели на колани, спечелени от К1.

В лентата участват и танцьори от “Център за съвременен уличен танц - Варна”.

Хореографията е издържана изцяло в нашумелия напоследък “кръмпинг” стил (гангста танц), на който са заложили в последните си клипове изпълнители като Мадона, “Блек Айд Пийс” и др.
Режисурата на видеото е дело на Шамара, а в клипа могат да се видят както Конса и Оги Дог, така и други R’N’B звезди.
Парчето вече е един от хитовете в R’N’B клубовете в страната и се приема изключително добре от феновете.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Shamara-s-nov-vzrivyavasht-hit-i-stilno-video-14888
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.