Георги Петърнейчев: Фани Белнейска се извини на семейството ми, ще търся отговорност от хората, разпространили слуха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:23 / 11.03.2006Коментари ()1812
Приемам извинението на Фани Белнейска, защото разбирам нейната трагедия. За мен и семейството ми обаче, само извинение не е достатъчно. Това каза пред Агенция “Фокус” Георги Петърнейчев, заместник-министър на транспорта. И допълни: “Ще използвам всички законни средства, за да изчистя случая докрай. И всички, които са виновни, затова че създадоха от една трагедия, втора трагедия, ще трябва да си понесат отговорността и наказанието”.

Георги Петърнейчев каза още, че съчувства дълбоко на мъката на Фани Белнейска, както и на семейството й. “Само извинение обаче не е достатъчно. Отправил съм апел до всички инстанции за търсене на отговорност за това - кой разпространява един такъв слух, за който никой не може да каже кой и как го е пуснал, а се тиражира в национални медии”, бе категоричен той.

“Фокус” припомня, че късно снощи в предаването на пазарджишката телевизия “Телекабел” майката на жестоко убитите сестри Росица и Кристина - Фани Белнейска се извини на Георги Петърнейчев за замесването на името на сина му Атанас в убийството на двете й деца. По повод сутрешното си интервю в бТВ Белнейска заяви, че е била “подведена и подлъгана от водещия”, да разкаже за слуховете, които замесват името на Атанас Петърнейчев в убийството на децата й.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Georgi-Peturneichev-Fani-Belneiska-se-izvini-na-semeistvoto-mi-shte-tursya-otgovornost-ot-horata-razprostranili-sluha-14897
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.