Балканика TV музикална телевизия пуска интерактивна игра
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:18 / 14.03.2006Коментари ()5386
©
В началото на март факт в ефира на Балканика мюзик телевижън станаха интерактивните игри – стандартна закачка към зрителя, която за един sms време изгражда реална представа за гледаемостта на канала в съответния часови пояс. Най- разпространената в родния музикален ефир интерактивна игра – Love me – отбеляза балканската си премиера със завиден успех и без предварителна публична разгласа за стартът й .

За пръв път в балканският телевизионен ефир тръгна интерактивна игра с паралелен превод на няколко езика. Регламентът и резултатите от Love me са достъпни за зрителската аудитория на Балканика ТВ на албански, български, сръбски и румънски език. На връх националният празник – 03 март - екипа на медиата направи инкогнито премиера на играта. Експериментът продължи два часа, в рамките на които най-активни се оказаха зрителите в Македония и Сърбия. Броят на пристигналите sms-и от югозападната ни съседка за 120 минути надхвърли 200, което е сигурен показател за интересът към програмата на Балканика ТВ на местна почва.

На 16.02. Балканика ТВ отбеляза 180 дни от старта си в ефир с грандиозен мега концерт, участие в който взеха звезди от Сърбия, Македония, Албания, България и Турция. За 180 дни присъствие на балканския тв пазар медиата се радва на добро покритие на територията на България, и на цялостно що се късае до Македония, Хърватия, Сърбия и Черна гора. Инвазията й на Балканския п-ов продължава и към настоящия момент.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Balkanika-TV-muzikalna-televiziya-puska-interaktivna-igra-14978
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.