Нови паркове в район "Южен"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:17 / 14.03.2006Коментари ()939
Нови паркове ще бъдат създадени в район “Южен” тази пролет. Те ще са на ул. “Бугариево”, до надлез “Родопи”, зад бившата данъчна служба на ул. “Григор Пърличев”, срещу баня “Русалка” и на кръстовището на ул. “Тодор Александров” и бул. “Никола Вапцаров”. Това стана ясно на пресконференция вчера.

Районната администрация е решила да се допита до гражданите къде да се хвърлят силите в предстоящата кампания за пролетно почистване, която започва от 20 март и ще приключи преди Великден, съобщи кметицата на “Южен” инж. Стефанка Ламбрева. “Бих искала да призова хората: “Излезте пред своя дом, огледайте се и кажете какво искате да свършим заедно”. Ние ще обявим своята програма, очакваме те да ни кажат как биха се включили в нея и какво още да се добави. Готови сме да приемем техните предложения от 20 до 24 март”, каза тя. Сигналите може да се подават при нея, при зам.-кмета Атанас Панчов, в деловодството или в отдел “Екология”

Според кметицата тазгодишната акция ще излезе от традиционните рамки и ще се акцентира на разкрасяването на паркове, градинки, улици и междублокови пространства. На няколко места ще бъдат направени картини от цветя по специални проекти.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Novi-parkove-v-raion-Yuzhen-14987
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.