Пет пътно-транспортни произшествия с 10 ранени са станали през изминалото денонощие в Пловдивска област
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:58 / 26.03.2006Коментари ()1450
Седем души са пострадали при тежка катастрофа, станала в 14.55 часа на пътя Пловдив-Асеновград, когато се сблъскват четири леки автомобила- “Ситроен Ксантия” с водач М.А./44/ от Якоруда, “Опел Вектра”, управляван от 43-годишната Д.Г. от Асеновград, “Рено Клио” с водач Й.П./35/ от Асеновград и “Форд Орион” с водач И.В./46/ от Асеновград.

Шофьорът на “Ситроен”-а предприел изпреварване на “Опел”-а и го закачил, вследствие на което последният излиза вдясно на пътното платно и се удря в основата на билборд. След това навлиза в лентата за насрещно движение и последователно се сблъсква с реното и форда.
Пострадали са Д.Г. с комоцио и контузии по тялото, и пътуващата с нея Р.В./16/ с леки контузии по главата. Водачът на реното е получил травма на ръката, а водачът на форда- локсация на раменна става, травми по главата и тялото и два счупени зъба. С леки травми са пътниците във форда- К.И./59/ и К.А./37/. Най-тежко е пострадал синът на К.А.- 5-годишният Д.К., който е настанен в болница с травма на мозъка и с опасност за живота.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Pet-putno-transportni-proizshestviya-s-10-raneni-sa-stanali-prez-izminaloto-denonoshtie-v-Plovdivska-oblast-15330
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.