Нормална е пътната обстановка в Смолянско
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:08 / 09.04.2006Коментари ()946
Пътищата на територията на област Смолян са проходими, предаде радио “Фокус” - Смолян. Пътните настилки са преобладаващо сухи. Видимоста на всякаде е добра. Затворени за ремонт на територията на град Смолян са улица "Братан Шукеров" в кв. "Устово", обходният маршурт е през ул. "Атанас Шапарданов", улица “Дичо Петров” е затворена до 29 април. Обходният маршрут за движението на всички видове МПС се извършва през бул. “България” – част от ул. “Дичо Петров” -ул.”Елица”.

Поради започнало самосрутване на сграда, намираща се на ул. “Капитан Петко войвода” и с оглед създаване на временна организация на движение, със заповед на кмета на община Смолян Дора Янкова се спира движението на всички МПС в двете посоки по ул. “Капитан Петко войвода” в участъка до кръстовището с ул. “Бор” до кръстовището с ул. “Училищна” до 07.05.2006 г. Затруднено е движението в отсечката от гимназията по механотехника до старата пожарна поради ремонт на пътя.

Поради строителни дейности ре в района на спирката на болницата посока "Устово" е затруднено движението. Затруднено е движението по пътя Смолян – Пампорово в района на “Райковски ливади”, поради укрепване на свлачище. Шосето е стеснено в дясната лента за движение. Поради множество дупки по пътното платно и свличане на части от него е затруднено движението по третокласните пътища в участъка Пампорово – Стойките; Пампорово – Смолян; Смолян – Широка лъка; III-8683 Чокманово – Горна Арда. Бъдете изключително внимателни по направлението Смолян – с. Арда. На много места движението е затруднено поради пропадане на пътното платно и свлечени земни маси особенно в района на село Могилица. Опасност от падащи камъни има по направленията Асеновград – Смолян, Деин – Широка лъка, Девин – Кричим, Смолян – Смилян, Средногорци – Златоград.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Normalna-e-putnata-obstanovka-v-Smolyansko-15682
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.