Млада дама помогна на мъж да излезе от доста неприятна ситуация в заведение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:55 / 17.05.2023Коментари ()39580
©
Истинска история, която топли сърцето! Така можем да обобщим онова, което читателка на Plovdiv24.bg пожела да сподели с нас. Даваме думата на жената сега:

"Скъпа редакция, искам чрез вашата медия да благодаря на една мила, непозната дама, която е спасила баща ми в неудобна ситуация. Вчера, 16 май, баща ми, който е на 86 години, беше на преглед в болница "Пълмед".

На обяд е решил да си вземе нещо от ресторанта там. Когато се е наредил с храната и е дошъл неговият ред да плати, е разбрал, че е забравил портфейла си.

От този неудобен момент го е спасило момиче, което е настояло да плати храната му. Баща ми я попитал за името й. 

"Калина се казва и като ми се усмихна, видях, че има диаманти на зъбите. Ангел ти казвам!". Така баща ми описа Калина, която вероятно носи брекети.

Благодаря ти, непозната Калина, дано посланието ми стигне до теб и разбереш, че не просто си нахранила възрастен човек в нужда, а  си го направила много, много щастлив! Да ти се върне хилядократно доброто! Поздрави, Надежда Тодорова".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Mlada-dama-pomogna-na-muzh-da-izleze-ot-dosta-nepriyatna-situaciya-v-zavedenie-1680057
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.