Кметът на Марково ще се кандидатира за втори мандат
Автор: ИА Фокус 15:46 / 05.09.2023Коментари ()4408
© Фокус
Кметът на Марково Десислава Терзиева ще се кандидатира за втори мандат. Това заяви тя в предаването "Цветовете на България" на Радио "Фокус". Терзиева смята, че има още доста проблеми, които трябва да се решат и доста важни проекти, които да се завършат в селото.

"Аз съм от хората, които, ако видят проблем, няма да имат претенции към другите, а ще поемат нещата в свои ръце и ще се опитат да видят те какво ще направят. Тази сигурност, с която говоря, идва от подкрепата, която получавам от хората, защото тя е най-важна.  Това е основният проблем на политиците в България, че те не разчитат на подкрепата на хората, защото избирайки ги за някакъв пост, се капсуловат и стават трудно достъпни, това е най-голямата грешка. Един кмет на населено място трябва да е достъпен за хората по всяко време. Когато си кмет ти трябва да се отзоваваш 24 часа в денонощието, защото си поел този ангажимент с ясното съзнание, че си длъжен да изпълняваш тези функции, така мисля аз", добави Десислава Терзиева.

Тя изтъкна, че едно от най-важните неща, които е успяла да направи през този мандат, е да обедини част от хората на Марково, да се направи общност, защото има ли общност, всички проблеми са много по-лесно решими, според нея. Много млади хора, много кореняци марковци са се обединили около идеята за каузата Марково, да действат в посока облагородяването на селото.

"И аз мисля, че нещата се случват тук, и мога да кажа с гордост, че тази общност, която се случи в Марково е за пример и по този начин нещата могат да се случат и да вървят към по-добро", добави Десислава Терзиева.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Kmetut-na-Markovo-shte-se-kandidatira-za-vtori-mandat-1812692
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.