Община Марица на среща с големите бизнесмени от района
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:23 / 09.09.2006Коментари ()1234
На 12 септември 2006 година (вторник), от 10 часа в зала “Дружба” на парк-хотел “Санкт Петербург” - Пловдив ще бъде проведена среща на ръководството на Община “Марица”, представено от кмета на общината г-н Запрян Дачев, зам.-кметовете д-р Яна Очева и Никола Томов, секретарят на общината Стефка Ванчева, експерти и специалисти от финансите, териториалното развитие и др. с екип на Съюза за стопанска инициатива на гражданите, Областната администрация и бизнеса.

Срещата е по инициатива на ССИГ и Областна администрация – Пловдив.
От страна на ССИГ ще участват проф. Нансен Бехар, проф. Елка Тодорова, проф. Илиева и доц. Мишев – ръководител на статистическия отдел в УНСС.
На срещата ще присъстват и представители на едрия бизнес на територията на Община “Марица” – Агри-България, Либхер, Сокотаб, Макском, Булсафил и др.

Събитието е финансирано по програма ФАР чрез проекта “Стратегия за мобилност на работната сила в пловдивска област”. Идеята на срещата е да се обсъдят възможностите за мобилността на работната сила на територията на Община “Марица”, да се начертаят съвместни пътища за облекчаване на трудовия процес на работещите в големите предприятия в Общината и да се разкрият насоки за съвместна дейност между Общината, Областната администрация и бизнеса.

Очаква се срещата за пореден път да подчертае успехите на Община “Марица” и да покаже, че, когато интересите на предприемачите и населението са защитени, всяка община може да жъне успехи.
През последните години Община”Марица” се превърна във фактор за ефективно местно развитие и пример за успешно местно управление в България.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Obshtina-Marica-na-sreshta-s-golemite-biznesmeni-ot-raiona-19047
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.