Тайната на най-вкусния миш-маш вече е разгадана | ||||||
| ||||||
Главното действащо лице в компанията е Тихомир, защото има солиден опит в ресторантьорския бизнес. Биляна като дългогодишен предприемач отговаря за връзката с клиентите и пазарното позициониране на семейния бизнес - платформата за здравословно хранене Blagodaria.bg. Предложението им за днес е един много интересен вариант на миш-маш. "Миш-маш, който в случая е от пресни чушки, леко на тигана ги задушаваме съвсем леко една идея с 3 яйца примерно за една порция. Аз махам тигана просто самата температура да се пресече, леко да стане пухкаво самото яйце. И след това, като го махна от котлона поръсвам с пресен магданоз, пресен лук, една лъжичка косово масло и вече добавката на Биляна", разказа Тихомир. "Маслини задължително", уточни Биляна. "Този миш-маш съм го правил дори и с мед и чили заедно, става уникално", каза Тихомир и уточни, че медът се добавя най-накрая. "Не е стандартният миш-маш, както сме свикнали да го ядем по заведенията, а си е домашен, защото е само със зелени чушки, само със зелени продукти. Той слага понякога и пресен лук и това става супер свежа хранителна манджа", обясни Биляна. "Но всички подправки накрая, като махнеш от котлона температурата. Просто пресният лук и магданозът да се овкуси от самата температура на ястието, без да готвиш подправката", препоръча Тихомир. "Това нещо може и на тортила да се направи и да си го вземеш за през дена като един много вкусен здравословен обяд", посъветва Биляна. |