Драстична промяна на Тони Димитрова след отслабването | ||||||
| ||||||
"Ама, как бе, кака, как артистка и певица? Те трябва да са много красиви!" Може би тогава ми отскубнаха няколко перца от крилете" - спомня си Тони. Любимата певица на Бургас постепенно пробива на сцената и мнението на роднините рязко се сменя. Тогава Тони е доста пухкава, но през 2000 г. среща легендарната диетоложка д-р Людмила Емилова. "Запознах се с нея, след като току-що бях родила - разказва Тони. Бях кръгла, не можеше да се разбере дали съм родила, или не. Емилова дойде и ме попита: "Искаш ли да помогна?". Килограмите ми тежаха ужасно. През 2004 г. казах: "Край!". Омръзна ми да съм дебела, да се обличам в черно, да се срамувам от външния си вид. Почнах да топя килограми при нея. Свалих 15-16 кила. Д-р Емилова ме научи да поддържам тялото си гъвкаво. Аз не мога да стана тънка като тръстика, яка съм, имам коремче. Нито гладуваното ми е сила, нито яденето." Като истински морски човек Тони Димитрова обожава плуването. Певицата се хвърля във водата още от дете и това остава едно от нейните хобита за цял живот. Като малка певицата ходи на тренировки и се превръща в отлична плувкиня. Преди време Димитрова разкри, че плува по 102 дължини на басейн в Бургас няколко пъти в седмицата. Признанието й учуди дори професионалисти, но певицата уточни с усмивка, че тренира в хотелски басейн с дължина от 11 метра. "Все пак изминавам над километър, а последните две обиколки плувам, без да дишам - казва изпълнителката. - В басейн е по-лесно, защото плувам и си засичам време. Състезавам се със себе си. А в морето вълните те отклоняват. Но нямам никакви проблеми да се накисна и там и често го правя." Любимата певица на поколения българи е всепризнат майстор в кухнята и обича да си угажда, когато не гладува. Предпочита традиционна българска кухня и морска храна, а не засукани манджи. Тони вече няколко пъти участва в шоуто "Черешката на тортата", където се справи блестящо. Изпълнителката предпочита пържената риба и се гордее със своя специален сос. "Обикновено пържа рибата, но интересното към нея е сосът скордаля, който правя - разказва Тони. - Той се приготвя от много чесън, сух хляб, орехи. Всичко това се стрива на каша, като се добавят зехтин, 3-4 лъжички кисело мляко, няколко капки оцет и това се разрежда с вода, за да стане рядка каша. Това е изключително добра добавка към рибата. В този сос може да се топят и калмари. Просто е уникален, прави се и без сметана и горчица." Певицата с неповторим дрезгав глас има още няколко специалитета - капама с различни видове месо, агнешко, спаначени и картофени кюфтета, бисквитена торта. Тони готви още от дете и опитва да предаде майсторлъка на красивата си дъщеря Магдалена, пише "България Днес". |
Още по темата: | общо новини по темата: 6975 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/1163 ] следващата страница |