Пускат обществена поръчка за модернизацията на жп-линията Септември-Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:20 / 02.11.2010Коментари ()2067
© Plovdiv24.bg
ДП НКЖИ, в ролята си на възложител съобщава за открита процедура за възлагане на обществена поръчка, обявлението е обнародвано в електронната страница на "Държавен вестник" и официалния вестник на Европейския Съюз.

Обект на обществената поръчка е: "Модернизация на железопътния участък Септември - Пловдив - част от Транс-европейската железопътна мрежа", по обособени позиции, както следва:
Модернизация на железопътната отсечка Септември-Пазарджик, включително гарите Септември и Пазарджик.


Модернизация на железопътната отсечка Пазарджик-Стамболийски, включително гарите Огняново и Стамболийски.


Модернизация на железопътната отсечка Стамболийски - Пловдив, включително гара Тодор Каблешков.


Модернизацията на железопътния участък Септември-Пловдив е част от Транс европейската железопътна мрежа и се обуславя от необходимостта железопътната линия да бъде приведена в съответствия с изискванията към Транс-европейските железопътни линии и като част от тях, да отговаря на изискванията за оперативна съвместимост на железопътната инфраструктура. Постигането на тази оперативна съвместимост, както и скорост от 160 км/ч е основна цел на проекта.


Кандидатите могат да участват както за цялата поръчка, така и за всяка от обособените позиции, но само в пълния им обем. Срок за закупуване на документацията за участие - 07.01.2011 год. до 16,45 часа. Срок за подаване на оферти за участие - до 17.01.2011 год. до 16,45 часа, отварянето на офертите ще се състои в 10 ч на 18.01.2011 г.


Критерии за оценка на офертите и икономически най-изгодната оферта по смисъл на & 1, от т.8 от ДР на ЗОП, при показатели, посочени в документацията за участие.

 



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Puskat-obshtestvena-poruchka-za-modernizaciyata-na-zhp-liniyata-Septemvri-Plovdiv-203761
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.