Освободиха служител на "Общинска охрана" и сезираха прокуратурата след сигнал
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:49 / 10.11.2010Коментари ()1513
© Plovdiv24.bg
След сигналите за издаден касов бон за 0 лева, а прибрани 20 лева при вдигане с "паяк" за, който Plovdiv24.bg писа преди дни: Ликвидаторът на "Общинска охрана" ЕАД - ликвидация Александър Стайков направи пълна ревизия, освободи служител и сезира прокуратурата.

"Обмисляме вариант за оптимизиране на контрола по дейността на репатриране, предприемаме спешни разговори с фирмата-подизпълнител", заяви Стайков

След изнесените два случая на платена глоба от 20 лв. при репатриране на неправилно спрял автомобил и издаден касов бон, в който обаче е нанесена сума 0 лв., ликвидаторът на "Общинска охрана" ЕАД - ликвидация Александър Стайков предприе незабавна проверка.

"Самото естество на работа не изключва технически грешки при работа с касов апарат. Тъй като корекциите обаче бяха повече от обичайните и поради съмнения за злоупотреби предадох събраните материали в прокуратурата за извършване на проверка по случая", заяви Александър Стайков.


Александър Стайков е освободил служителя на "Общинска охрана" ЕАД - ликвидация, за който има съмнения, че е извършил злоупотребите по издадените касови бонове със стойност 0 лева. 

"Има разписани инструкции за контрол на отчетите, за да не се допускат подобни случаи. Паралелно с това сме предприели пълна ревизия от началото на годината досега", заяви Александър Стайков. "Обмисляме и вариант за оптимизация на контрола по дейността на репатрирането, предприемаме спешни разговори с фирмата-подизпълнител", допълни ликвидаторът.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Osvobodiha-sluzhitel-na-Obshtinska-ohrana-i-seziraha-prokuraturata-sled-signal-205685
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.