Излезе дебютният сингъл на пловдивчанката спечелила реалити шоу
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:39 / 17.11.2010Коментари ()2574
©
Дебютният сингъл на пловдивското момиче, победителка в релитито "България търси талант"
Вирджиния Рекърдс представя "Всеки От Нас", дебютния сингъл на Богдана, победителката от първия сезон на суперуспешното риалити "България Търси Талант". След финала на предаването, 17-годишното момиче подписа договор с Вирджиния Рекърдс и реализира голямата си мечта - да изпее песен, написана специално за нея.

Песента е чувствено аренби парче с много лично послание, и разкрива изцяло красотата и силата на гласа на Богдана. Към младата певица се присъединява и Майк от фънк формацията "Tri-O-Five", който реди рими на английски във "Всеки От Нас". Майк признава, че с удоволствие е приел поканата за съвместна работа и е впечатлен от таланта и гласа на Богдана.

Музиката на "Всеки От Нас" е написана специално за Богдана от Теди Кацарова, която на финала на предаването обяви пред цяла България, че е вдъхновена от страхотния й талант и любов към музиката. Текстът е на Гери Турийска.

"Винаги сам мечтала всичко това да ми се случи. Песента е много оптимистична, също като мен. Аз я пея, за да кажа на хората колко важна е вярата и позитивната нагласа. Всеки път когато пея тази песен, осъзнавам каква щастливка съм, че ми се случи всичко това. Осъзнавам, че всички борби, които съм водила, всички трудности, през които съм минала не са били напразни. Аз много силно вярвам в успеха на тази песен. Продължавам да се боря за това, което искам и ще продължавам докато съм жива. Благодаря безкрайно много на моите продуценти от Вирджиния Рекърдс, на Маги Халваджиян, Теди Кацарова, Майк и на всички останали, които повярваха в мен."

Богдана се радва на изключителен екип около нея, още повече, че вече е готов и видеоклипът към песента. Видеото е специалният подарък към Богдана от Маги Халваджиян под режисурата на Кирил Киров - Кико и операторите Силвестър Йорданов и Кирил Ханджиев. Стайлингът е дело на Кремена Халваджиян. Режисьорът преплита романтичния сюжет, в който Богдана пее своята емоционална песен, с кадри на забързани в своето ежедневие хора, готови да се усмихнат въпреки всичко. Снимките на видеото продължават два дни, като екипът използва различни локации - студийни снимки, приказната атмосфера на бална зала "София" и софийските улици. До няколко дни видеото на "Всеки От Нас" ще се излъчи премиерно в националния ефир.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Izleze-debyutniyat-singul-na-plovdivchankata-spechelila-realiti-shou-207329
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.