Пловдивчанка: Такива комплексари със спортни екипи и бръснати глави са срам и позор!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:53 / 02.05.2024Коментари ()12199
© Plovdiv24.bg
Безпрецедентна наглост и заплахи - така читателка на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си до медията ни. Даваме й думата сега:

"Вчера в 18.30 ч. пътувах с автобус 27 от тунела "Юг" в посока бул. "Александър Стамболийски". Качих се от средна врата и седнах! Автобусът беше жълт на цвят, с регистрационен номер РВ 8803 ХХ, аз съм с карта и не отидох при шофьора да се таксувам!

Един "господин", седящ на първата седалка, няколко пъти се обърна към мен, после стана и дойде да ме провери с какво пътувам, показах му картата си и го попитах в качеството на какъв ме проверява. Той започна да крещи неистово, извади и ми показа някаква карта на слугжител на МВР, а след това на "Автотранс Чолаков" за някакъв контрольор.

Пожелах да я снимам и да попитам в общината за какъв документ става въпрос, МВР или някакъв друг! Тогава той се разкрещя, накара шофьора да не затваря вратите на автобуса, на спирката до "Тримонциум" застрашително застана до мен и ме накара да напусна автобуса, аз отказах, защото съм редовен пътник, а той още повече се разкрещя!

Някой отзад му направи забележка, вратите се затвориха и той отиде да се разправя с този господин! След неистови заплашителни крясъци и викове, на Сточна гара той го заплаши, че ще го свали на кълбета от автобуса! Благодаря на този мъж за това, че ме защити от този самозабравил се индивид с бръсната глава и с визия от борческите групировки от 90 години!

Аз слязох на спирката след Бетонния мост, защото не издържах на погледите на шофьора и батката контрольор, който продължи да говори с шофьора, но успях да снимам и номера на автобуса и самозабравилия се контрольор.

Искам да попитам собственика на "Автотранс Чолаков" този служител като какъв рабити при него и в МВР, може би съвместява двете длъжности, и затова си позволява да бъде арогантен, заплашителен, да сваля и гони редовни пътници от автобуса.

Смятам, че е крайно време и частните превозвачи, и г-жа Савина Петкова, и Прокуратурата да се сезират за такива заплахи в градския транспорт на Пловдив. Такива "умствени инвалиди" и комплексари със спортни екипи и бръснати глави са срам, позор и заплаха за всички пътуващи в градския транспорт на Пловдив!!!"


Още по темата: общо новини по темата: 355
12.10.2024 »
23.09.2024 »
18.09.2024 »
05.09.2024 »
17.08.2024 »
16.08.2024 »
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchanka-Takiva-kompleksari-sus-sportni-ekipi-i-brusnati-glavi-sa-sram-i-pozor-2099659
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.