Мъж с широки къси панталони и без бельо седна в парка срещу две пловдивчанки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:03 / 08.07.2024Коментари ()44939
Бих искала да съобщя за този индивид и ако е възможно да предупредите всички! С този призив към Plovdiv24.bg се обърна млада пловдивчанка. Даваме й думата сега:

Историята: аз и моя приятелка бяхме седнали на една пейка в Цар Симеоновата градина в Пловдив, когато в 14:13 часа дойде мъж, които седна срещу нас.

В началото не му обърнахме внимание, но след минута-две моята приятелка ме погледна възмутено и ми посочи към мъжа, който безцеремонно беше седнал на пейката срещу нас с широки къси панталони без бельо и му се показваше половият член.

В продължение на четири-пет минути той стоя и се преструваше, че кашля, за да му обърнем внимание и не спираше да си вдига панталоните, което довеждаше до показването на члена му повече и повече. Бяхме възмутени и го снимахме тайно, за да може да покажем на охраната, но индивидът вече си беше тръгнал, когато казахме на охраната. Те отвърнаха, че ще направят нещо по въпроса и тръгнаха след 5 минути след него, но той вече беше извън обсег.

Желанието ми е, ако можете да качите това и да кажете на всички да се пазят, защото това не засяга само мен и моята приятелка, а дори майките с деца или просто децата/тийнейджърите, които се разхождат в градината. Прикачвам снимки като доказателство!

Снимките са изрязани по обясними причини.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Muzh-s-shiroki-kusi-pantaloni-i-bez-belyo-sedna-v-parka-sreshtu-dve-plovdivchanki-2178660
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.